ویژگی برنامه خوب

ویژگی های برنامه خوب
با عرض سلام و وقت بخیر خدمت همه ی شما دوستان خوب و گرامی ؛ من محمد از تیم فراهوش در کنار شما هستم تا در مورد ویژگی های برنامه خوب کنکوری و مدرسه با شما صحبت کنم پس تا آخر این مقاله با فراهوش همراه باشید .
برنامه ریزی فراهوشی
برنامه هر کس مال خودشه
بچه ها قطعا هممون با هم تفاوت داریم و در همه زمینه ها با بقیه یکی نیستم ! در زمینه آموزش هم با هم تفاوت داریم و هیچ دو نفر را نمیشه پیدا کرد که شبیه هم باشند و برای مثال شما در کلاس درسی خودتون پیدا نمی کنید که در همه زمینه ها دقیقا یکسان باشند در بعضی از دروس یکی از بقیه بهتر و در درس دانش آموز دیگر بهتر است ؛ پس یادمون باشه که من و شما با هم تفاوت داریم و باید برای رسیدن به موفقیت باید برنامه شخصی سازی شده خدوم را داشته باشیم .
یه جور بنویس که از پسش بربیای
آقا و خانم عزیز خواهشا جو گیر نشیم ؛ بچه ها وقتی برای دو هفته برنامه می نویسید یادتون باشه قراره این رو اجرا کنیم نه اینکه بخوایم فقط بنویسیم ؛ خواهشا یادتون باشه با اعتدال بنویسید جوری که از پس برنامه بربیاد ؛ یه کوچولو از سطح خودتون بالاتر بنویسید .
وحی منزل نمیخواد بنویسی
دوستان قرار نیست یک برنامه حتما همه ی جزئیات آن اجرا بشه ؛ خواهش میکنم با انعطاف بنویسید ؛ یعنی اینکه بتونید جای درس ها رو با هم عوض کنید یا اگر نرسید درسی را بخوانید کل زندگی شما به هم نریزد.
ترمز نبر
دوست عزیز من تعادل ها داخل زندگی اهمیت بالایی داره ، شما به ورزش احتیاج دارید به خواندن کتاب احتیاج دارید به تفریح ، با خانواده بودن ، استراحت کردن و ….. ! در برنامه کنکور هم حتما این ها رو لحاظ کنید البته اینکه تایم زیادی رو به درس خواندن اختصاص بدید درست و الزامیه اما فقط درس و لاغیر کار درستی نیست . به جز این یک تعادل مهم دیگر هم داریم که بین دروس عمومی و اختصاصی است پس سعی کنید ترمز نبرید
تو طراحی برنامه جا خالی طرح کن
برای هممون مشگل پیش میاد و کم و کاستی داریم ؛ ممکنه مجبور بشیم برای درسی بیشتر وقت بذاریم یا کلا یک درس بیشتر وقت بگذاریم پس خواهش میکنم برای بعضی ساعت ها اصلا درسی رو ننویس تا بتونی تو این شرایط درست انجام بدی
ببین کی بیشتر میفهمی و چه تایم هایی مغزت هنگه
دوستان عزیز من ؛ ما در بعضی از درس ها به تمرکز بیشتری احتیاج داریم و در اصطلاح عامه این درس ها خیلی سخت تره و ما به بازدهی بالاتری احتیاج داریم پس این دروس سخت را در تایم های طلاییت بذار و دروس ساده تر مثلا دین و زندگی را داخل تایم های دیگه که تمرکزت پایینه.
مغرور نشووو
همه ی ما دچار فراموشی میشیم و یکی از اصلی ترین راهکار های یادگیری تکرار زیاده پس مرور را از برنامت حذف نکن و برای همه ی دروس ساعات مرور و برگشت به عقب در نظر بگیر تا بتونی با تلاش کامل و بهینه به نتیجه برسی .
خط کش به دست شو
حتما خودت را بسنج و ببین کجاها دارای مشگلی و برای رفع آن تلاش کن و نقاط قوتت را پیدا کن و برای تثبیت آن ها برنامه بریز و یادت باشه که نقاط مثبتی که با تلاش زیادی به دست آمده را از دست ندی ؛ نتیجه فقط به تلاش کردن نیست , تلاش بهینه تو نتیجه تاثیر خیلی زیادی داره.
بشین روی نردبان و برنامه بنویس
پیشرفت باید پله به پله اتفاق بی افته ؛ اگر قراره ساعت مطالعه مون از روزی 4 ساعت به 12 ساعت برسه یادتون باشه باید کم کم پیشرفت کنیم و آروم آروم تو چند هفته به این ساعت ایده آل برسیم پس پله پله خودمون را بالا بکشیم و برای رسیدن به هدفمون راه را نخوایم یک شبه طی کنیم.
شاگرد میزرا کاتب باش
حتما ثبت کن که چیکار کردی و قراره برای روز های دیگه چه تلاشی بکنی ! وقتی یادداشت میکنی با آرامش خاطر عمل میکنی و از آن بهتر عملکردت رو میتونی بسنجی .
زود صمیمی نشو
قرار نیست یک شبه به موفقیت برسی انتظار داسته باشی با یک هفته مطالعه رتبه برتر بشی یا تو مدرسه همه نمراتت بیست بشه ؛ تو برای اینکه بخوای یک استاد هنر بشی چقدر باید تلاش کنی ؟؟ جوابش واضحه با یکی دو روز موفق نمیشی !! کنکور و درس و مدرسه هم همینه پس انتظار نداشته باش یک روزه برنامه ریز قوی بشی یا توی نتیجت به ایده آل برسی .
تو میتونی پس بجنگ
دیدگاهتان را بنویسید